Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

3D Grantræ (medium) Theresa Jessing

3D Grantræ (medium) Theresa Jessing

`Saml-selv´ grantræ-sæt i fransk, syrefrit karton. Du skal selv samle Grantræet lagvis på stærk silkesnor med perler imellem. Sættet indeholder de nødvendige kartonlag, silkesnor og perler i matchende farve. Træerne er søde som alternativ julepynt og som dekoration i et eller flere sammen i forskellige størrelser, der danner stemningen af skov.

Mellem grantræ ca. højde 22-25 cm.

Pris: DKK 175,00 
Antal:

Theresa Maria Jessing


Theresa Maria Jessing


Theresa Maria Jessing er illustrator-uddannet på mode- og tekstillinjen på Designskolen i Kolding. Hun skriver bøger, laver skønne illustrationer og udvikler forskellige former for brugskunst og så er hun også kæreste med "Bonderøven" Frank Erichsen og mor til Johan og Alma.

Hun laver de mest finurlige og skønne håndlavede unika papirsobjekter som følger årstiden og de specielle højtider som jul og påske. Det er fx små klippede uroer, som hænger og giver hygge i en afdæmpet og naturlig farveskala.

Theresa Jessing har også skrevet en dejlig og personlig julebog fra Kastaniegaarden, hvor hun bor med sin ’bonderøv’. Her fortæller hun om i alt 49 ting og aktiviteter, der bidrager til masser af julenærvær og fællesskab. Den romantiske og charmerende stil fra de svenske Bulderby børn er en inspirationskilde, for de dejlige og nærværende fortællinger.
 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent