Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Jumbokop Mynte French Grey 2060-18 Ib Laursen

Jumbokop Mynte French Grey 2060-18 Ib Laursen

Super skøn jumbokop passer lige til en dejlig kop varm chokolade eller en cafe latte. Farven er helt vidunderlig og passer til alt.
Mynte kan benyttes i ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og endda i fryseren.

Pris: DKK 49,00 
Antal:

Ib Laursen


Ib Laursen


Firmaet Ib Laursen ApS åbnede sin butiksdør første gang i 1971 i en af Ribes gamle gader - med designermøbler, brugskunst og gaveartikler. Dengang, som nu, med det formål at være på forkant med tidens tendenser.

Cool trends og inspiration det finder du her. Her er et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. Designermøbler, brugskunst og masser af gaveartikler. Så her er der mulighed for at forkæle dig selv eller én du holder af.

En stor del af sortimentet designes inhouse med inspiration fra messer, loppemarkeder og udlandsrejser og sammensættes til 4 årlige kollektioner. Produkterne produceres hos nøje udvalgte leverandører i Asien og sendes fra hovedsædet i Ribe ud til forhandlernetværket, der dækker hele Europa.

I 2007 overtog Peter Laursen aktiemajoriteten efter et længe planlagt generationsskifte og blev ved samme lejlighed adm. direktør efter sin far, Ib Laursen. Sloganet har altid været ”Tendence of life”.
 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent