Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Originalt Træfad UNIKA - Ø27 - JT0048 Sjælsø Living

Originalt Træfad UNIKA - Ø27 - JT0048 Sjælsø Living

Træfadet er originalt og håndlavet i hårdt træ. Hvert fad er unikt og har et råt udseende. Japati eller også kendt under navnet chapati brød er et kendt indisk brød. Brødet bliver lavet i disse fade.

Størrelse: mindst Ø27 cm. men ofte større. Størrelse kan variere.
Farve: Mørkt træ med patina

Hvert produkt er unikt i farve, form og finish


Træprodukter er "levende" ting, og ikke to er ens. Sjælsø skåle, fade og andre træprodukter er originaler, og derfor forskellige - nøjagtigt som os mennesker!

Pris: DKK 349,00 
Antal:

Sjælsø Living


Sjælsø Living


I 2013 flyttede O.S.V. denmark med nye ejere ind på Tingstedgård ved Sjælsø i Nordsjælland. Stedet tilførte noget udefinerbart - en unik sjæl - og O.S.V. blev til Sjælsø Living.

Sjælsø Living er unikke produkter der skal have sjæl og historie. Størstedelen af produkterne er derfor originale og gamle, lavet i hånden eller af genbrugsmateriale. Der er også nyproducerede varer af eget design, som er fremstillet i meget begrænsede mængder. Alle produkter har unikke historieri den måde de er brugt, fremstillet på eller de materialer, der er anvendt.

Sjælsø Living arbejder med mindre værksteder og kunsthåndværkere i Danmark og Asien. Mange års rejser i Asien og Afrika har åbnet vores øjne for dygtige kunsthåndværkere, som er i stand til at fremstille spændende bæredygtige produkter, som du nu kan finde i Sjælsø Living.

Det er en grundpille for Sjælsø Living at gøre en forskel for vores producenter og kunder - altid fulgt af en god historie eller et særligt produkt.

 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent