Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Høkasse - Beige Landmad.dk
Høkasse - Beige Landmad.dk
Høkasse - Beige Landmad.dk

Høkasse - Beige Landmad.dk

Mange kender hø-kassepricippet til risengrøden. En gammel metode, der var almindelig i tiden, hvor man var nødt til at spare på ressourcerne.

I dag er der igen kommet fokus på at spare på energien, og med vores udvikling af den moderne og mere hygiejniske udgave af en hø-kasse, kan man både spare på el-forbruget, have god samvittighed overfor naturen og få mere fritid, mens man laver mad.
Maden brænder ikke på mens den tilberedes, og man bruger kun 5 til 10 minutter ved komfuret og lader Cookerbag klare resten.

Simpel tilberedning
Ris, grøntsager og gryderetter skal forberedes og koge 5 minutter. Sæt gryden i Cookerbag, lyn lynlåsen og lave noget andet mens maden bliver færdig. Maden skal have et opkog, hvis temperaturen bliver under 65 grader for at forhindre bakterietilvækst.

Der findes nye kogebøger til tilberedning af mad i hø-kasse.

Tasken er isoleret af uldmateriale i 2 lag. Luftlaget mellem de 2 lag uld virker effektivt isolerende. Tasken kan hurtig skilles fra ulden, så selve tasken kan vaskes ved 60 grader og ulden kan vaskes separat på uldprogram. Tasken er forsynet med en hank, så man kan medbringe maden mens den tilbereder sig: på vej til sommerhuset, på picnic eller til sammenskudsgildet.

Pris: DKK 799,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent