Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Hamp Bog Møllerup Gods

Hamp Bog Møllerup Gods

Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost – indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi.
Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer.
Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger – så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen.
Og nej, du bliver ikke skæv af hampen – men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag!

Pris: DKK 179,00 
Antal:

Møllerup Gods

Møllerup Gods er et levende sted, hvor vi værner om naturen og kulturhistorien i respekt for generationer, der svandt, og generationer, der kommer. 

Vi er en meget lille del af en meget lang historie. Når vi lægger nyt tag på huset og planter egetræer i skoven, så er det en investering for vores børns børnebørn. 

På samme måde høster vi i dag frugterne af de frø, som fortidige generationer har sået. Det er et ansvar, vi forvalter med stor taknemmelighed og stolthed. 

Møllerup Gods betyder ikke kun noget for os. Vi byder derfor velkommen til flere forskellige aktiviteter, og vi glæder os over at kunne dele ånden her med så mange andre. 

Vi opfatter Møllerup Gods som en inkubator. Et sted, hvor initiativer spirer og virksomheder gror. Vi dyrker jorden og passer skoven, men Møllerup Gods er også vært for moderne virksomheder med produktion, oplevelsesindustri og meget andet. Derfor lever Møllerup Gods, og derfor har Møllerup Gods en fremtid.

Møllerup Gods ligger i udkanten af Nationalpark Mols Bjerge og har et kuperet og varieret landskab. Vi driver ca. 425 hektar (ha) jord, heraf ca. 100 ha. skov.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent