Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Kastaniegaardens Julebog Theresa Jessing
Kastaniegaardens Julebog Theresa Jessing
Kastaniegaardens Julebog Theresa Jessing

Kastaniegaardens Julebog Theresa Jessing

`Kastaniegaardens julebog´ er Theresa Maria Jessings fjerde udgivelse. Bogen udkom på forlaget Klynggaard i oktober 2014 og er en 220 siders hardback bog hvor omdrejningspunkterne er vinter og julen, som den udleves på Kastaniegaarden.
I julebogen fra Kastaniegaarden fortælles om i alt 49 ting og aktiviteter, der bidrager til masser af julenærvær og fællesskab. Hver eneste dag fra den 1. til den 24. december er der dejlige historier og ideer til forskellige aktiviteter, du kan lave i relation til julen: Ingefærkager præget med bunden af et krystalglas, syning af nisser og hjemmestrikkede nissehuer, kælketure med madpakker og hyggelige overraskelser, julesnaps og morgendrys, visitter og kagebyt, anderledes indpakning af gaver, til og fra kort osv.
Theresa Maria Jessing inviterer med ord, fotos og skønne illustrationer indenfor på Kastaniegaarden.

Pris: DKK 249,00 
Antal:

Theresa Maria Jessing


Theresa Maria Jessing


Theresa Maria Jessing er illustrator-uddannet på mode- og tekstillinjen på Designskolen i Kolding. Hun skriver bøger, laver skønne illustrationer og udvikler forskellige former for brugskunst og så er hun også kæreste med "Bonderøven" Frank Erichsen og mor til Johan og Alma.

Hun laver de mest finurlige og skønne håndlavede unika papirsobjekter som følger årstiden og de specielle højtider som jul og påske. Det er fx små klippede uroer, som hænger og giver hygge i en afdæmpet og naturlig farveskala.

Theresa Jessing har også skrevet en dejlig og personlig julebog fra Kastaniegaarden, hvor hun bor med sin ’bonderøv’. Her fortæller hun om i alt 49 ting og aktiviteter, der bidrager til masser af julenærvær og fællesskab. Den romantiske og charmerende stil fra de svenske Bulderby børn er en inspirationskilde, for de dejlige og nærværende fortællinger.
 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent