Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Bistad Honning - 250g BISTAD

Bistad Honning - 250g BISTAD

Honningen varierer i farve, smag og konsistens og det er lige fra de milde og lyse varianter til de mere kraftfulde og mørke honninger. I BISTAD bliver honningen koldrørt, så alle de gode antioxidanter bevares. Gå på opdagelse i Aarhus lokal område og find din helt egen favoritbydel i smag! - See more at: http://www.bistad.dk/produkter/#honning

Pris: DKK 49,00 
Antal:

Bistad


Bistad


Bistad drejer sig om to ting: At lave lækker, Aarhusiansk honning og at drive en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte Aarhusianere. Kort og godt.

Det daglige liv i BISTAD handler også om fællesskab. Om alt det, som kun blomstrer, når man arbejder sammen på tværs af forskelle og forudsætninger.

Vi er en lille virksomhed med en blanding af ansatte nøglepersoner, socialt udsatte borgere, der har brug for et løft, samt frivillige, i spændet fra studerende til pensionister. Alle er med i det daglige arbejde, lige fra bipasning til fremstillingen af vores produkter. Vi arbejder ud fra ideen om, at det ikke er vigtigt, hvem vi er i systemet, men hvad vi kan sammen! Derfor fylder det sociale omkring vores arbejdsfællesskab også meget i vores hverdag, og vi tager os tid til hinanden.

 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent