Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Aroniabær Groft Drys Elkærholm Frugtplantage

Aroniabær Groft Drys Elkærholm Frugtplantage

Aroniabær drysset er et smagsneutralt rent dansk avlet og fremstillet naturprodukt uden tilsætningsstoffer eller fortynding.
Det næsten sorte Aroniabær groft drys, der består af 100% kværnet frugtskaller og frugtkød af Aroniabærret, vidner om et meget højt indhold af den gruppe af antioxidanter, der hedder Anthocyaniner.
Vi har gennem et forskningsbaseret udviklingsprojekt gennemgået, målt og minutiøst trimmet hvert eneste af vores produktionsprocesser for at sikre, at flest mulige af Aroniabærrets høje indhold af antioxidanter bevares. Analyser af det færdige produkt dokumenterer, at vi i høj grad er lykkedes med vores drys-projekt.
I Aroniabær groft drys er der både knas og bid i. Kornstørrelsen minder om birkesfrø.
Leveres i en praktisk strødåse der kan stå på køkkenbordet.

Dette drys kan bruges som farve ingrediens i salater, som pynt på bagværk og i gærbrød. Det kan bruges som krymmel på kage, is eller i glasuren eller bare ovenpå din A-38.

Pris: DKK 49,00 
Antal:

Elkærholm Frugtplantage

På Elkærholm nordvest for Kolding, har vi dyrket Aronia siden 2001 og har idag Danmarks suverænt største areal med Aronia. Kulturen dyrkes miljøvenligt på naturens præmisser.

Vi er en frugtavlsfamilie på 4. Mor Dorthe er faktisk 3. generations frugtavler og uddannet på Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole som Hortonom linien for Gartneri og Frugtavl. Far Hans Peter er uddannet landmand og landbrugstekniker, inden han tog en master i Plantefysiologi fra Reading University, England.

Frem til 2003 havde vi begge fuldtidsjob som henholdsvis afdelingsleder og konsulent.Vi har børnene Andrea og Erik som vi virkelig nyder at have omkring os og som deltager aktivt i livet på gården.Vi har altid haft en drøm om at blive selvstændige og Dorthes flirt med naturmedicin ledte os på sporet af Aronia.

For at sikre familiens basisøkonomi plantede vi også et større areal med ribs og stikkelsbær. Dyrkningsteknikkerne i Aronia, stikkelsbær og ribs minder nemlig meget om hinanden, så maskinparken kunne holdes på et minimum.

Efter mange års forsøg på at finde den helt rigtige udvinding af saften fra Aronia lykkedes det endelig i 2011 at få løst gåden. Fra foråret 2012 har vi selv forarbejdet bærrene til saft i vores egne - og i vel nok Danmarks mindste - fødevaregodkendte lokaler. 
 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent