Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Tang Pesto Grøn Nordisk Tang

Tang Pesto Grøn Nordisk Tang

Tang er havets grønsag - en nordisk specialitet
Eksklusiv håndlavet tangpesto af udsøgte råvarer. Tangen, som giver en unik afstemt smagsoplevelse, er nænsomt udvalgt og høstet ved de danske kyster. Pestoen anvendes til al slags mad og er et ”must” i det nye nordiske køkken. Tang er bl.a. rig på Omega-3 fedtsyrer, naturlige salte, sunde kostfibre og har et højt indhold af protein. Tang er den nye hippe fødevare og den smager fantastisk.
Indhold: Nordisk tang 48% (Blæretang. Sukkertang). Rapsolie. Solsikkekerner. Arla Unika Gammel Knas ost. Hvidløg. Æbleeddike. Læsø salt. Mælkesyre. (Indeholder jod)

Holdbarhed: efter åbning 10 dage i køleskab.

Pris: DKK 50,00 
Antal:

Nordisk Tang

Tang er noget af det nye på fødevarescenen og ingen tvivl om, at det bliver et af fremtidens interessante fødevarer. Nordisk Tang aps blev etableret i foråret 2014 af Heine Max Olesen og Ulrik Trieb som begge har mere end 10 års erfaring i fiskebranchen. De indgik fra starten et samarbejde med Kattegatcentret, Havets Hus og Aarhus Universitet.

Tang eller makroalger, lever i havvand. Der findes mere end 300 forskellige arter i Danmark og 10.000 på verdensplan. Tang indeholder sunde kostfibre, gode fedtstoffer (især omega3-fedtsyrer), et højt indhold af protein, sporstoffer, antioxidanter og bioaktive stoffer. Man høster tang i april-maj og slutter sidst i august alt efter årets temperatur.

Tang indeholder 10-100 gange højere koncentrationer af vitaminer og mineraler end almindelig frugt og grønt, så der er sund fornuft i at spise de gode produkter. Nordisk tang høstes i havet omkring Danmark. Prøv fx en tangpesto, det smager van(d)vittig godt.
  
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent