Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Egesnaps De 5 Gaarde

Egesnaps De 5 Gaarde

Efter idé af H.K.H. Prins Joachim. Grundstammen i denne unikke snaps er bygmalt fra de 5 Gaarde, egetræ fra Schackenborg og kildevand fra den jyske hede.

Unik snaps med et strejf af eventyr

Vi har tilsat et strejf af eventyr til denne snaps i form af en egepind fra Schackenborg, der er med til at give snapsen dens unikke smag. Snapsen bliver fremstillet på mikrodestilleriet Braunstein i Køge, hvor råvarerne bliver forædlet til gyldne dråber med en blød og rund smag. Den flotte gyldne farve kommer udelukkende fra egepinden i flasken. Intet andet end rene råvarer er tilsat.

Egetræ fra Schackenborgs skov

Egetræet er specielt udvalgt fra Gallehus skov, der hører under Schackenborg. På bagsiden af forsideetiketten findes et gammelt skovkort med GPS-koordinater, der gør det muligt for dig at finde frem til stedet, hvor egetræet fra din Egesnaps har haft sine rødder. Stedet er fysisk markeret med en lille messingplade.

Pris: DKK 199,00 
Antal:
Andre produkter fra samme producent

De 5 Gårde


De 5 GårdeDet er sjældent, at en virksomhed på én gang forener århundredgamle traditioner med noget af det mest moderne inden for sit felt. Men det er ikke desto mindre, hvad godserne og herregårdene Constantinsborg, Frijsenborg, Gyllingnæs, Schackenborg og Wedellsborg repræsenterer.
I omgivelser fulde af historie drives i dag en række virksomheder, der hver for sig tager vare på de bygnings- kultur- og naturværdier, som de 5 herregårde er så rige på, og som samtidig er førende inden for de respektive kerneområder.
De 5 Gaarde ejes af henholdsvis familien Holch Povlsen, Lensgreve Bendt Wedell og H.K.H. Prins Joachim, der alle er meget engagerede i virksomheden og driften af gårdene. Produktionen koncentrerer sig hovedsageligt om planteavl - herunder korn, raps, frø - kyllingeopdræt på Frijsenborgs gårde samt mælkeproduktion på Gyllingnæs.
Her bor vi