Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Tang Akvavit - Mini Nordisk Tang

Tang Akvavit - Mini Nordisk Tang

Produceret på udsøgte, nordiske råvarer. Akvavitten er brændt på kartoffel ifølge gamle danske traditioner, hvilket gør at smagen bliver rund og mild. Den er blandet på en ekstrakt af dansk blæretang, som giver nuancer af hav, friskhed og en let saltet smag. Akvavitten er perfekt til frokostbordet med dens milde og runde aroma, men den kan også nydes til kaffen, hvor man overraskes over ligheden med en cognac.
Det er tangen, der giver den gyldne farve som kendetegner akvavitten.

Pris: DKK 35,00 
Antal:

Nordisk Tang

Tang er noget af det nye på fødevarescenen og ingen tvivl om, at det bliver et af fremtidens interessante fødevarer. Nordisk Tang aps blev etableret i foråret 2014 af Heine Max Olesen og Ulrik Trieb som begge har mere end 10 års erfaring i fiskebranchen. De indgik fra starten et samarbejde med Kattegatcentret, Havets Hus og Aarhus Universitet.

Tang eller makroalger, lever i havvand. Der findes mere end 300 forskellige arter i Danmark og 10.000 på verdensplan. Tang indeholder sunde kostfibre, gode fedtstoffer (især omega3-fedtsyrer), et højt indhold af protein, sporstoffer, antioxidanter og bioaktive stoffer. Man høster tang i april-maj og slutter sidst i august alt efter årets temperatur.

Tang indeholder 10-100 gange højere koncentrationer af vitaminer og mineraler end almindelig frugt og grønt, så der er sund fornuft i at spise de gode produkter. Nordisk tang høstes i havet omkring Danmark. Prøv fx en tangpesto, det smager van(d)vittig godt.
  
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent