Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Bitter 40% Schackenborg De 5 Gaarde

Bitter 40% Schackenborg De 5 Gaarde

Schackenborg Bitter

Efter idé af H.K.H. Prins Joachim. Bitteren fra De 5 Gaarde er destilleret på den bedste hvede fra Schackenborg samt kildevand fra den jyske hede. Dertil har vi tilsat en række udsøgte krydderier for at opnå en blød og velafbalanceret bitter.

Delikat smagsoplevelse

Schackenborg Bitteren er tilpas rund og mild i smagen og har sin helt egen harmoniske karakter. Du kan servere den både tempereret og kold.

Bitteren bliver fremstillet på mikrodestilleriet Braunstein i Køge, hvor råvarerne bliver forædlet til denne velsmagende Schackenborg bitter.

Pris: DKK 199,00 
Antal:
Andre produkter fra samme producent

De 5 Gårde


De 5 GårdeDet er sjældent, at en virksomhed på én gang forener århundredgamle traditioner med noget af det mest moderne inden for sit felt. Men det er ikke desto mindre, hvad godserne og herregårdene Constantinsborg, Frijsenborg, Gyllingnæs, Schackenborg og Wedellsborg repræsenterer.
I omgivelser fulde af historie drives i dag en række virksomheder, der hver for sig tager vare på de bygnings- kultur- og naturværdier, som de 5 herregårde er så rige på, og som samtidig er førende inden for de respektive kerneområder.
De 5 Gaarde ejes af henholdsvis familien Holch Povlsen, Lensgreve Bendt Wedell og H.K.H. Prins Joachim, der alle er meget engagerede i virksomheden og driften af gårdene. Produktionen koncentrerer sig hovedsageligt om planteavl - herunder korn, raps, frø - kyllingeopdræt på Frijsenborgs gårde samt mælkeproduktion på Gyllingnæs.
Her bor vi