Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Romlikør Enghaven

Romlikør Enghaven

Enghaven Romlikør
Det er ikke kun i Caribien at rom fører tankerne hen på pirater og vovede bedrifter. Også bag Enghavens Rom gemmer sig en rigtig sørøverhistorie.
Brænderiet ligger nemlig på slægtsgården Enghaven, der i 1817 blev købt for de penge, som styrmand Boldsen var blevet tildelt under den såkaldte Kaperkrig. På handelsrejse til det hungersnødsramte Norge var Boldsens skib i 1808 blevet opbragt af kapere. Men i en heltemodig aktion generobrede Boldsen den stolte galease fra de svenske sørøvere.
Romlikør er lavet med udgangspunkt i Enghaven Oak Aged rom og sirup fra brasilianske sukkerrør, der giver den rigtige sødme.
Prøv den usædvanlige skønne likør til desserten eller bare fordi du ikke lad være.

Smag: En fed sødme, sammen med noter af sirup, vanilje, flødekaramel.
Alkoholstyrke: 25 %
Flaskestørrelse: 50 cl.
Type: Likør
Land: Danmark.

Pris: DKK 250,00 
Antal:

Brænderiet Enghaven

Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. Her har altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost.

I dag er avlen fra gårdens egen frugthave blevet udvidet med leveringer fra et par mindre og gamle frugtplantager.  Her dyrkes netop de gamle aromatiske æblesorter med den fine duft og den karakteristiske smag, - frugttyper, som kan bruges i produktionen uden tilsætning af monopolsprit eller kunstige smagsstoffer.

Det, at frugten vokser i lokalområdet, sammenholdt med de danske klima- og vejrforhold gør, at der er styr på hele forædlingsprocessen. Frugten plukkes på netop dét tidspunkt, hvor både sukkerindhold og aromaen er optimal, - den absolut bedste sammensætning til produktionen af ædel frugtbrændevin, kryddersnaps, dessertvin og most af højeste kvalitet.

Et glas velskænket brændevin eller frugtlikør kan nydes til alle anledninger og er en optimal smagsoplevelse, når den kommer fra Enghavens egen frugthave.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent