Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Krydderbrændevin - Slåen Enghaven

Krydderbrændevin - Slåen Enghaven

Slåen snaps
Brænderiet Enghavens Kryddersnapse skabes på baggrund af frugt. Her destilleres to gange for på den måde at skabe en forholdsvis smagsneutral brændevin, der stadig har en let frugtaroma med æblesmag.
Den lækre slåen snaps er tilsat slåenbuskens blåduggede stenfrugter, som er håndplukket på Enghavens jorder langs Randers Fjord.
Slåen snaps er fremstillet ud fra de højeste kvalitetskrav og helt efter egen opskrift. Bærrene fryses ned for at omdanne garvesyre og snerpende smagsstoffer til sødme.
Et glas velskænket slåen snaps er velegnet til frokostbordet, men kan nydes til alle anledninger og er en optimal smagsoplevelse, når den kommer fra Enghavens egen frugthave.

Pris: DKK 225,00 
Antal:

Brænderiet Enghaven

Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. Her har altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost.

I dag er avlen fra gårdens egen frugthave blevet udvidet med leveringer fra et par mindre og gamle frugtplantager.  Her dyrkes netop de gamle aromatiske æblesorter med den fine duft og den karakteristiske smag, - frugttyper, som kan bruges i produktionen uden tilsætning af monopolsprit eller kunstige smagsstoffer.

Det, at frugten vokser i lokalområdet, sammenholdt med de danske klima- og vejrforhold gør, at der er styr på hele forædlingsprocessen. Frugten plukkes på netop dét tidspunkt, hvor både sukkerindhold og aromaen er optimal, - den absolut bedste sammensætning til produktionen af ædel frugtbrændevin, kryddersnaps, dessertvin og most af højeste kvalitet.

Et glas velskænket brændevin eller frugtlikør kan nydes til alle anledninger og er en optimal smagsoplevelse, når den kommer fra Enghavens egen frugthave.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent