Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Krydderbrændevin - Valnød Enghaven

Krydderbrændevin - Valnød Enghaven

Valnødde snaps
Brænderiet Enghavens Kryddersnapse skabes også på baggrund af frugt ligesom den Ædle Frugtbrændevin, men her destilleres to gange for
at skabe en forholdsvis smagsneutral brændevin, der dog stadig har en let frugtaroma.
Valnødderne i denne flaske er fra det gamle valnøddetræ på Enghaven. Valnødderne har trukket på dobbeltdestilleret æblebrændevin.
Resultatet af samspillet mellem æbler og valnødder er en karakteristisk og afrundet valnøddesmag, som smager helt specielt. Prøv den til ost.

Pris: DKK 225,00 
Antal:

Brænderiet Enghaven

Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. Her har altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost.

I dag er avlen fra gårdens egen frugthave blevet udvidet med leveringer fra et par mindre og gamle frugtplantager.  Her dyrkes netop de gamle aromatiske æblesorter med den fine duft og den karakteristiske smag, - frugttyper, som kan bruges i produktionen uden tilsætning af monopolsprit eller kunstige smagsstoffer.

Det, at frugten vokser i lokalområdet, sammenholdt med de danske klima- og vejrforhold gør, at der er styr på hele forædlingsprocessen. Frugten plukkes på netop dét tidspunkt, hvor både sukkerindhold og aromaen er optimal, - den absolut bedste sammensætning til produktionen af ædel frugtbrændevin, kryddersnaps, dessertvin og most af højeste kvalitet.

Et glas velskænket brændevin eller frugtlikør kan nydes til alle anledninger og er en optimal smagsoplevelse, når den kommer fra Enghavens egen frugthave.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent