Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Krydderbrændevin - Ædel Frugt Mørk Enghaven

Krydderbrændevin - Ædel Frugt Mørk Enghaven

Ædel Frugt mørk Snaps
Enghavens Ædle Frugtbrændevin er destillater af Eau de Vie typen fremstillet på baggrund af dansk frugt, hvori aroma og smag fra frugten er op koncentreret så meget som muligt.
De Ædle Frugtbrændevine lagrer kun på rustfrit stål og ikke på træfade. Det betyder, at det er klare destillater, der har bevaret deres meget karakteristiske og intense frugtsmag.
Nyd denne helt specielle drik alene før eller efter et godt måltid, til kaffen eller som ledsager til f.eks. dessert.

Pris: DKK 285,00 
Antal:

Brænderiet Enghaven

Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. Her har altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost.

I dag er avlen fra gårdens egen frugthave blevet udvidet med leveringer fra et par mindre og gamle frugtplantager.  Her dyrkes netop de gamle aromatiske æblesorter med den fine duft og den karakteristiske smag, - frugttyper, som kan bruges i produktionen uden tilsætning af monopolsprit eller kunstige smagsstoffer.

Det, at frugten vokser i lokalområdet, sammenholdt med de danske klima- og vejrforhold gør, at der er styr på hele forædlingsprocessen. Frugten plukkes på netop dét tidspunkt, hvor både sukkerindhold og aromaen er optimal, - den absolut bedste sammensætning til produktionen af ædel frugtbrændevin, kryddersnaps, dessertvin og most af højeste kvalitet.

Et glas velskænket brændevin eller frugtlikør kan nydes til alle anledninger og er en optimal smagsoplevelse, når den kommer fra Enghavens egen frugthave.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent