Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Snaps Påske Enghaven

Snaps Påske Enghaven

Påskesnaps
Denne snaps er Brænderiet Enghavens bud på en traditionel dansk påskesnaps, som passer rigtig godt til det danske frokostbord.
Den traditionelle danske snaps er også kendetegnet ved, at man har smagsat snapsen. Her er der tilsat arktisk timian, malurt samt lidt æblebrændevin,
Disse komponenter giver en frisk og blød snaps, med en lækker fedme, som bedst nydes ved 18-20°C.
Maden på påskebordet er traditionelt ikke er så tung og kraftig som ved julebordet og derfor er påskesnapsen en lettere og mild snaps, der passer perfekt til det danske påskebord.

Pris: DKK 189,00 
Antal:

Brænderiet Enghaven

Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. Her har altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost.

I dag er avlen fra gårdens egen frugthave blevet udvidet med leveringer fra et par mindre og gamle frugtplantager.  Her dyrkes netop de gamle aromatiske æblesorter med den fine duft og den karakteristiske smag, - frugttyper, som kan bruges i produktionen uden tilsætning af monopolsprit eller kunstige smagsstoffer.

Det, at frugten vokser i lokalområdet, sammenholdt med de danske klima- og vejrforhold gør, at der er styr på hele forædlingsprocessen. Frugten plukkes på netop dét tidspunkt, hvor både sukkerindhold og aromaen er optimal, - den absolut bedste sammensætning til produktionen af ædel frugtbrændevin, kryddersnaps, dessertvin og most af højeste kvalitet.

Et glas velskænket brændevin eller frugtlikør kan nydes til alle anledninger og er en optimal smagsoplevelse, når den kommer fra Enghavens egen frugthave.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent