Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Trekanten 75 cl MODAVI

Trekanten 75 cl MODAVI

Trekanten er produceret af druer dyrket på sydvestvendte skråninger og relativt lette jorde. Vinstokkene vedligeholdes manuelt og druehøsten foregår nænsomt ved håndsortering.
Trekanten er fremstillet på Rondo, som efter 6 måneder på tank har modnet yderligere 6 måneder på brugte Bourgognefade.

Pris: DKK 149,00 
Antal:

Modavi

MODAVI så dagens lys i 2004 og siden da er det bare gået slag i slag. Idag driver vi en lille passioneret familievirksomhed, som primært beskæftiger sig med produktion af dansk vin, men også gerne stiller sin erfaring til rådighed med rådgivning omkring vinproduktion, anlæg af vinmarker samt salg af materialer og tilbehør til andre danske vinbønder. 

På hylderne i vor butik er der desuden blevet lidt plads til forskellige specielt udvalgte og spændende udenlandske vine.

Navnet er dannet af vores kerne-produkt: MOderne DAnsk VIn. Vi kombinerer andre landes lange og stolte traditioner indenfor vinproduktion med det korte erfaringsgrundlag og de mere begrænsede muligheder her i landet - oftest på grund af den relativt korte og kølige vækstsæson. Klimarelaterede forhold vil på længere sigt med stor sandsynlighed åbne muligheder for en øget produktion af både røde og hvide vine i Danmark.

Vi arbejder derfor målrettet og professionelt med fokus på konstant videreudvikling og forbedring af vore egne produkter. På vore to moderne vingårde i Trekantområdet vil vi i fremtiden bestræbe os på at fremstille et bredt udvalg af en lang række forskellige kvalitetsvine.

 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent