Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Rosén 37,5 cl MODAVI

Rosén 37,5 cl MODAVI

Rosén - duften af hyldeblomst og asparges springer lige i næsen og nydelsen fortsætter i smagen med en frisk og behagelig eftersmag af den skønne danske sommer. Prøv den på terrassen til dine gæster eller til grillet laks og andre lettere retter. Må gerne nydes hele året rundt!
Serveres ved 10 grader.

God fornøjelse!

37,5

Pris: DKK 99,00 
Antal:

Modavi

MODAVI så dagens lys i 2004 og siden da er det bare gået slag i slag. Idag driver vi en lille passioneret familievirksomhed, som primært beskæftiger sig med produktion af dansk vin, men også gerne stiller sin erfaring til rådighed med rådgivning omkring vinproduktion, anlæg af vinmarker samt salg af materialer og tilbehør til andre danske vinbønder. 

På hylderne i vor butik er der desuden blevet lidt plads til forskellige specielt udvalgte og spændende udenlandske vine.

Navnet er dannet af vores kerne-produkt: MOderne DAnsk VIn. Vi kombinerer andre landes lange og stolte traditioner indenfor vinproduktion med det korte erfaringsgrundlag og de mere begrænsede muligheder her i landet - oftest på grund af den relativt korte og kølige vækstsæson. Klimarelaterede forhold vil på længere sigt med stor sandsynlighed åbne muligheder for en øget produktion af både røde og hvide vine i Danmark.

Vi arbejder derfor målrettet og professionelt med fokus på konstant videreudvikling og forbedring af vore egne produkter. På vore to moderne vingårde i Trekantområdet vil vi i fremtiden bestræbe os på at fremstille et bredt udvalg af en lang række forskellige kvalitetsvine.

 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent