Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Rødvin - Terre Di Faiano Øko AH-Vine

Rødvin - Terre Di Faiano Øko AH-Vine

Terre Di Faiano - Primitivo, Salento¨Økologisk
Med Primitivo Salento økologisk får du en fyldig og rund vin, der er meget velsmagende og flot sødmefuld afslutning.
Den store smagskoncentration og ofte den høje alkoholprocent gør, at vinen smagsmæssigt kan give associationer til den langt dyrere Amarone, trods store forskelle i produktionsmåde
Den frugtige smag fornemmes desuden i Primitivo vinens næse, der har antydninger af kirsebær, rosin, cedertræ og mokka.
Denne Primitivo Salento er velegnet til grillet rødt kød, barbecue eller modne osteanretninger.
Yderligere information om økologisk Primitivo, Salento

Druesammensætning: 100 % Primitivo
Land: Italien
Område: Apulia

Information om producenten
Orion Wines er et stort italiensk foretagende, der har vinmarker fordelt over hele Italien. Dette giver nogle klare fordele i form af gode priser og en ensartet vinkvalitet, som du kan nyde godt af. AH Vine har udvalgt en række kvalitetsvine fra Orion, vin der viser den store bredde i smag og geografi i Italien - det næststørste vinland i Europa. Vinene er flotte, dybrøde og krydrede med stor fylde og kompleks bouqet - perfekte til krydrede retter, vildt og stærke oste. Køber du en Orion-vin, er du sikker på kvaliteten fra drue til flaske. Du kan læse mere om

Pris: DKK 119,00 
Antal:

AH Vine


AH Vine


Der er mange vine på det danske marked, og det kan være svært at vælge den rigtige. Hos AH Vine er der et stort udvalg af håndplukkede vine som egner sig til enhver lejlighed.

Vi importerer de bedste vine fra hele verden! På rejser i den store vinverden opsøger vi nye vinhuse og vælger det bedste til vores kunder. Vi har set og smagt meget og vores oplevelse er: Hvor vi mindst venter det, finder vi det bedste!

Vi har delikate hvidvine fra Alsace i Frankrig, Mosel i Tyskland, New Zealands Sauvignon Blanc til store og tunge rødvine fra USA, Californien, Sydafrika og Chile. Vi har også et stort udvalg af Italienske vine med druer som Primitivo og Aglianico.

 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent