Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Hvidvin - Riesling Trocken AH-Vine

Hvidvin - Riesling Trocken AH-Vine

Reuter Dusemund - Riesling Trocken

Skøn og frugtrig riesling-vin fra Mosel i Sydtyskland, med en frisk duft af citrus og grapefrugt.
Reuter Dusemund - Riesling Tröcken er en delikat og frisk hvidvin, der passer godt til lyst kød, fisk, kylling, salater og asparges.
Du vil få den bedste smagsoplevelse, hvis du serverer riesling-vinen afkølet.
Yderligere informationer om vinen
Drue: Riesling
Sammensætning: 100% riesling
Område: Mosel
Land: Tyskland
Alc: 11,5 %
Indhold: 0,75 liter
Information om producenten
Reuter-Dusemund familien har fremstillet vin i den lille by Brauneberg siden 1624. Vinen er dyrket højt oppe på de solrige bakker ved bredden af Moselfloden, tæt på Berkastel-Kues. Med stokke, der er tunge af Riesling-druer har det lille familieforetagende i to generationer leveret kvalitetsvin til det tyske og europæiske marked. Virksomheden er drevet af Jürgen Dusemund, som er uddannet vin-ønolog fra universitetet. Reuter-Dusemund producerer primært hvidvin, men er også leverandør af juice og mousserende vine, primært til det tyske marked. Du kan læse mere om Reuter-Dusemund her.

Pris: DKK 99,00 
Antal:

AH Vine


AH Vine


Der er mange vine på det danske marked, og det kan være svært at vælge den rigtige. Hos AH Vine er der et stort udvalg af håndplukkede vine som egner sig til enhver lejlighed.

Vi importerer de bedste vine fra hele verden! På rejser i den store vinverden opsøger vi nye vinhuse og vælger det bedste til vores kunder. Vi har set og smagt meget og vores oplevelse er: Hvor vi mindst venter det, finder vi det bedste!

Vi har delikate hvidvine fra Alsace i Frankrig, Mosel i Tyskland, New Zealands Sauvignon Blanc til store og tunge rødvine fra USA, Californien, Sydafrika og Chile. Vi har også et stort udvalg af Italienske vine med druer som Primitivo og Aglianico.

 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent