Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Malus Danica 2012 - 200 ml Cold Hand Winery

Malus Danica 2012 - 200 ml Cold Hand Winery

Malus Danica 2012 – ØKO, er en skøn koncentreret æblevin lavet af den friskpressede most fra de økologiske æblesorter Aroma, Holsteiner Cox og Elstar fra Løvskal i Østjylland. Denne skønne æblevin er god til oste, dessert eller også bare som en oplevelse i sig selv til hyggestunden.
Mosten blev efter frysningen i et fryselager – optøet udendørs, hvorefter den koncentrerede most er koldgæret i 12 måneder.
Malus Danica bør nydes afkølet, 10-12 grader.
Indeholder sulfitter.

Pris: DKK 135,00 
Antal:

Cold Hand Winery

De kender sorterne som deres egne børn, og der arbejdes som detektiver for at nå den rette syre-/sødmebalance i dette Randers baserede winery.
 
Her arbejdes der kun med de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her Danmark. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren og frisk.
 
Vineriet er et arbejdende værksted, hvor der eksperimenteres for at finde præcis de toner og noter, som giver den bedste frugtvin.
 
Grundsubstansen i alle produkter er en æblevin, som giver kolde hænder. Straks efter høst presses frugterne og mosten fryses. Herefter optøs isblokkene stille og roligt, og da frugtsukkeret ikke kan fryse, er det koncentreret sødme, syre og aroma, der tappes først. Tilbage bliver iskrystallerne, og de bliver smidt ud.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent