Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Malus X Maskulin - 50 cl Cold Hand Winery

Malus X Maskulin - 50 cl Cold Hand Winery

Masculine er det maskuline modspil til dessertvinen Feminam. Den er ligesom sin feminine pendant også fremstillet af friskpresset æblemost, som ved kulde behandling er blevet koncentreret og derefter blandet med Eau de Vie. Alkoholindholdet balancerer med den friske syre og masser af æblesødme og har en dyb og intens æbleduft og procenten er 40, men det er ikke én procent for mange til at klare modspillet mod syren og sukkeret fra æblerne.
Smagen domineres af dyb, karamelagtig æblesmag inden den afsluttes af varme cognactoner og smæk med tungen. Nyd den som avec, til desserten eller prøv den som ledsager til kraftige oste.

Pris: DKK 500,00 
Antal:

Cold Hand Winery

De kender sorterne som deres egne børn, og der arbejdes som detektiver for at nå den rette syre-/sødmebalance i dette Randers baserede winery.
 
Her arbejdes der kun med de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her Danmark. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren og frisk.
 
Vineriet er et arbejdende værksted, hvor der eksperimenteres for at finde præcis de toner og noter, som giver den bedste frugtvin.
 
Grundsubstansen i alle produkter er en æblevin, som giver kolde hænder. Straks efter høst presses frugterne og mosten fryses. Herefter optøs isblokkene stille og roligt, og da frugtsukkeret ikke kan fryse, er det koncentreret sødme, syre og aroma, der tappes først. Tilbage bliver iskrystallerne, og de bliver smidt ud.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent