Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Hemmelige dressing 250 ml. Landmad.dk

Hemmelige dressing 250 ml. Landmad.dk

Sødme, fylde og stilfærdig skarphed. Her får dine eventyrlystne smagsløg én på opleveren. Vores hemmelige dressing er et møde med alt godt fra det asiatiske køkken – chili, citron, sesam og ingefær. Det nordiske præg lader vi rapsolien om. Prøv som marinade eller kold sauce til fisk og kylling, hæld over en frisk salat – eller brug den som fræk dip til sprøde grøntsager.

Pris: DKK 49,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent