Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Småkager Choko Mix Småkageriet

Småkager Choko Mix Småkageriet

En skøn luftig, knasende, sprød og lækker småkage med mørk og hvid chokolade. Dette mix af mørk og hvid chokolade giver småkagen et strejf af karamel og fylder ganen med sødme. Småkagen er helt uimodståelig og smager af mere. Du kan også bruge den fine lille til en sød værtindegave.

Pris: DKK 40,00 
Antal:

Småkageriet

I Småkageriet bager Dinna Herstmark eksklusive småkager af høj kvalitet. Hun har gemt og brugt sin mors og mormors skønne gamle opskrifter, men tilsat et nutidigt ’touch’ af noget pikant, ’spicy’ eller med frugt, krydderier, chokolade, lakrids mm. Småkagerne er udelukkende bagt med smør og gode gedigne råvarer.

Småkageriet vil værne om det gode gamle bagerhåndværk, og ikke gå på kompromis med kvalitet, men bevare det ganske særlige ved at kunne byde på smagsoplevelsen af en ægte smørbagt småkage.

Småkager, der smager så man kan høre englene synge. Smørbagte luksus- og kvalitetssmåkager med forskellige smagsvariationer såsom lakrids, rosmarin, citron, appelsin, kanel m.v.

De dufter også skønt og signalerer kvalitet og ægthed. De små fine poser ’to go’ vil gøre enhver glad og kan sagtens bruges som fine gaver. 
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent