Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

IPA Ebeltoft Gårdbryggeri

IPA Ebeltoft Gårdbryggeri

Produktbeskrivelse: Denne amerikanske India Pale Ale er smækfuld af humle. Den er bitter, krydret og letdrikkelig. Maltene er gulvmaltede efter gammel skik og humlerne er amerikanske. Den er frisk og egner sig mægtigt til mad med god smag. Smagen rundes af med en god blivende men mild eftersmag fra humlen.

Pris: DKK 54,00 
Antal:

Ebeltoft Gårdbryggeri

På gården produceres håndlavet øl, frugtig brus og lemonade efter helt simple og originale metoder. Smagen lader tankerne flyde hen på, at alt er godt, når man nyder de unikke og velsmagende, håndlavede frugtig brus eller den skønne lemonade.
 
Her bliver du ikke snydt, det smager af friske bær med lidt bobler tilsat vand fra byens brønd. Måske vil du hellere drikke et glas kompromisløst øl, der smager af malt og humle. Hvad du end vælger at slukke tørsten med, vil du ikke glemme den helt unikke smag.

 
Om sommeren er der servering på “møddingsbroen”, med masser af dejlig musik, øl, sodavand og alle er velkomne.
 
Ebeltoft Gårdbryggeri ligger på Djursland med udsigt til skov og strand. Her bor Peder og Helle, Peder er passioneret og arbejder i gårdens udbygninger, hvor han har bygget et fantastisk bryggeri, hvor han leger med malt og humle, gamle kornsorter og friske bær. Alt sammen gør han for at få den bedste smag og her bliver der ikke gået på kompromis.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent