Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Bondemandens øl Landmad.dk

Bondemandens øl Landmad.dk

Bondemandens øl er en lys ale med en middel til kraftig humleprofil. Den er et godt alternativ til pilsnerøl. Den indeholder 750 ml og er på 6% vol hvilken svarer til 3 genstande

Bondemandens øl passer perfekt til lette frokostretter eller som tørstslukker på en varm dag. God dele øl til par i cafeen eller til frokosten i hjemmet.

Pris: DKK 59,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent