Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Bondekonens øl Landmad.dk

Bondekonens øl Landmad.dk

Bondekonens øl er en belgisk inspireret blond ale med koriander og enebær. Smagen minder om tørrede frugter og lys karamel. Indeholder 750 ml er på 6,5% vol svarende til 3,2 genstande.

Bondekonens øl passer praktisk talt til al slags mad lige det en madmor synes om. God gave ide til den kræsne øldrikker med hang til belgisk øl. God dele øl til par i cafeen eller til frokosten i hjemmet.

Pris: DKK 59,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent