Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Ren Mjød Mjødgård

Ren Mjød Mjødgård

Produktbeskrivelse: Ren Mjød, brygget på dansk sensommerhonning. Mikrobryggeriet Mjødgård laver enkel mjød, af nordiske råvarer. Målet er den højest mulige kvalitet. Mjøden brygges nænsomt og naturligt af lokal honning. Uden tilsætningsstoffer og filtrering. Mjød er nordens naturlige hedvin, den kan minde om sherry.Smagen er mild med moderat sødme.

Anvendelse:Ren Mjød er den mest alsidige mjød. Den egner sig fortrinligt til stærkt krydrede retter, til marinering eller som dessertvin.

Ingredienser:Dansk honning, gær og vand.

Pris: DKK 75,00 
Antal:

Mjødgård

På Mjødgården bliver der lavet traditionelt Nordisk Mjød efter de gamle og fornemme metoder helt tilbage fra Vikingetiden. Basis i mjøden er dansk kvalitetshonning, fra lokale grønne biavlere og med krydderurter plukket fra markerne. Sommeren på flaske, det var vikingernes gudedrik.

Mjødgård er et mikro-mjødbryggeri fra 2008, og det ligger på kanten af Nationalpark Mols Bjerge. Mjød er kendt som vikingernes hedvin, og smagen kan ofte sammenlignes med Sherry. Den laves af honning, vand og gær, evt. tilsat blomster, bær eller frugt. Mjød er ikke øl og skummer ikke og der bruges hverken humle eller malt.

Hos Mjødgård laves der autentisk kvalitetsmjød, med metoder der har været i brug siden vikingetiden. Mjøden laves med en mild smag, ofte krydret med nordiske blomster, frugt eller bær. Sødmen er moderat og smagen er som flydende solskin.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent