Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Hvedemel Birkedommergaard

Hvedemel Birkedommergaard

Hjemmebagt brød, baseret på gode råvarer, er både sundt og hyggeligt at lave. Og hvad er bedre end duften af et lækkert, hjemmebagt brød. Skal du bage et godt, sundt brød eller skønne kager er hvedemel fra BIrkedommergaarden et godt sted at starte.
På gårdens jorde avles hveden efter de oprindelige metoder og kværnes med sten. Melet har en super bageevne til alle slags brød og er specielt godt til de skønne landbrød eller en dejlig kage til hyggestunden.
Hvedemel er fintmalet hvede, med frasigtede kim- og skaldele.
Mel skal opbevares tørt, mørkt og køligt, da det optager lugt og smag fra omgivelserne.

Pris: DKK 40,00 
Antal:

Birkedommergård

Birkedommergård er en slægtsgård, og her er Niels Dolmer 6. generation. Han kender hvert et strå på sine marker, og så kan han næsten høre kornet gro.

Niels har sørget for at der også bliver en 7. generation sammen med sin kone Louise fra Landmad. De har sammen drevet gården i over 25 år og landbruget er udover at være et job også deres livsstil.

 
Gamle sorter til nye produkter

På gårdens jorde avles hvede, sort havre, byg, rug og raps som så forædles til mel og gryn på stenkværne efter oprindelige metoder.

Den populære sorte havre er en gammel sort som Birkedommergård har genopdyrket. Det smager skønt og så er det super sundt at spise havregryn og når det så er sort havre, så bliver det ikke meget bedre. Sort havre smager bare himmelsk og kan også bruges i madlavningen.På markerne går der limousinekvæg, som går og hygger sig ude og inde. Dyrevelfærd har altid været en selvfølge på gården.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent