Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Pasta Citron/Hvid Peber Pastariget

Pasta Citron/Hvid Peber Pastariget

Hvem siger, at pasta kun er noget de kan lave i Italien. Citron Pasta er den rene danske pasta oplevelse med Bornholmsk durum, bornholmsk hvede og 20 % friske danske æg. Det giver en dejlig mættende pasta som smager skønt til fisk og kylling.
Prøv den med af de små pestoer med din ynglings smag.

Citron peber pasta kan spises til det hele, den smager bare godt og vendt i en Citron Pasta Pesto, så er det ekstra godt. Kan spises både varm og kold.

Pris: DKK 30,00 
Antal:

Pastariget


Pastariget


Pasta skal have bid og smag, og det drejer sig i høj grad om konsistens og gode råvarer.

Pastariget har tilsat endnu en ingrediens – naturlig smag. God pasta med friske danske økologiske æg, hjemmelavet bornholmsk durumhvede kun tilsat lækre krydderier giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Glæd dig bare med det samme!

Pasta med smag er ikke kun et slogan - det skal være en oplevelse at spise gourmet pasta fra PASTARIGET!

Vores pasta er proteinrig og sund, og den mætter dobbelt så godt som almindelig pasta. Beregn derfor kun 50-60 g pr. portion i forhold til almindelig pasta, hvor man skal spise 120-130 g, før man er mæt. Faktisk er næsten dobbelt så mange kalorier i et portion frisk pasta som i en portion af Pastarigets pasta.

Pastariget producerer ægte dansk pasta lavet af bornholmsk durum, 20 % friske danske økologiske æg og naturlige krydderier. Durumhveden dyrker vi på egne marker, hvilket er helt enestående, og kun muligt på grund af det milde klima på Bornholm.

Finn dyrker durumhveden og Susanne driver pastafabrikken. Sammen skaber vi et unikt dansk produkt med rødder i Italien.

 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent