Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Grahamsmel Birkedommergaard

Grahamsmel Birkedommergaard

Hjemmebagt brød, baseret på gode råvarer, er både sundt og hyggeligt at lave. Og hvad er bedre end duften af et lækkert, hjemmebagt brød. Skal du bage et godt, sundt brød er grahamsmel et godt valg, men det har en svagere bageevne end almindeligt hvedemel, og man kan ikke bage brød af grahamsmel alene. Det skal blandes med almindelig hvedemel for at opnå en tilstrækkelig god bageevne. Grahamsmel er en groftmalet hvedemel, hvor de næringsholdige skaller ikke er sorteret fra.
På gårdens jorde avles hveden efter de oprindelige metoder. Melet har en super bageevne til alle slags brød og er specielt godt til de skønne grove landbrød.
Grahamsmel er opkaldt efter den amerikanske læge S. Graham.

Pris: DKK 40,00 
Antal:

Birkedommergård

Birkedommergård er en slægtsgård, og her er Niels Dolmer 6. generation. Han kender hvert et strå på sine marker, og så kan han næsten høre kornet gro.

Niels har sørget for at der også bliver en 7. generation sammen med sin kone Louise fra Landmad. De har sammen drevet gården i over 25 år og landbruget er udover at være et job også deres livsstil.

 
Gamle sorter til nye produkter

På gårdens jorde avles hvede, sort havre, byg, rug og raps som så forædles til mel og gryn på stenkværne efter oprindelige metoder.

Den populære sorte havre er en gammel sort som Birkedommergård har genopdyrket. Det smager skønt og så er det super sundt at spise havregryn og når det så er sort havre, så bliver det ikke meget bedre. Sort havre smager bare himmelsk og kan også bruges i madlavningen.På markerne går der limousinekvæg, som går og hygger sig ude og inde. Dyrevelfærd har altid været en selvfølge på gården.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent