Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Landbrødsblanding De 5 Gaarde

Landbrødsblanding De 5 Gaarde

Landbrødsblanding

Specielt formalet hvedemel er basis i denne landbrødsblanding, som giver et velsmagende landbrød. Blandingen indeholder desuden blandt andet rugmel og rugsigtemel, og kornet er naturligvis fra De 5 Gaardes egne marker og dyrket uden stråforkortere.

Rustikt landbrød uden besvær

Vores landbrødsblanding skal blot tilsættes gær og lunkent vand, æltes i 5 minutter og hæve en time. Derefter kan du sætte det i ovnen, og duften af nybagt brød kan begynde at sprede sig i hjemmet.

Du kan også ælte brødet om aftenen og lade det koldhæve hele natten, så får du et mere luftigt brød til morgenmaden.

Man kan sagtens eksperimentere med landbrødet og tilsætte lidt lys sirup, kornblandinger, revne gulerødder eller surmælksprodukter for at variere smagen, men det smager glimrende, som det er.

Pris: DKK 20,00 
Antal:
Andre produkter fra samme producent

De 5 Gårde


De 5 GårdeDet er sjældent, at en virksomhed på én gang forener århundredgamle traditioner med noget af det mest moderne inden for sit felt. Men det er ikke desto mindre, hvad godserne og herregårdene Constantinsborg, Frijsenborg, Gyllingnæs, Schackenborg og Wedellsborg repræsenterer.
I omgivelser fulde af historie drives i dag en række virksomheder, der hver for sig tager vare på de bygnings- kultur- og naturværdier, som de 5 herregårde er så rige på, og som samtidig er førende inden for de respektive kerneområder.
De 5 Gaarde ejes af henholdsvis familien Holch Povlsen, Lensgreve Bendt Wedell og H.K.H. Prins Joachim, der alle er meget engagerede i virksomheden og driften af gårdene. Produktionen koncentrerer sig hovedsageligt om planteavl - herunder korn, raps, frø - kyllingeopdræt på Frijsenborgs gårde samt mælkeproduktion på Gyllingnæs.
Her bor vi