Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Rugbrødsblanding m/ Hørfrø De 5 Gaarde

Rugbrødsblanding m/ Hørfrø De 5 Gaarde

Rugkernebrød med hørfrø

Rugbrødsblandingen med hørfrø giver et saftigt og godt gammeldags rugbrød med surdej, mange kerner og et højt fiberindhold. Det er naturligvis fremstillet af korn fra De 5 Gaardes egne marker og dyrket uden brug af stråforkortere.

Friskbagt rugbrød på ingen tid

Der er intet som friskbagt rugbrød, og med vores rugbrødsblanding slipper du for at arbejde med en besværlig surdej. Blandingen skal blot tilsættes gær og lunkent vand, røres i 5 minutter og hæve i en time, før du kan sætte det i ovnen.

Rugbrødet indeholder halvsigtet rugmel, hvedemel og formalet rugklid og er uden konserveringsmidler.

Hvis du ønsker at eksperimentere med rugbrødet, kan du prøve at erstatte noget af vandet med vores Didrik øl, som giver brødet en lidt mere maltet smag.

Pris: DKK 20,00 
Antal:
Andre produkter fra samme producent

De 5 Gårde


De 5 GårdeDet er sjældent, at en virksomhed på én gang forener århundredgamle traditioner med noget af det mest moderne inden for sit felt. Men det er ikke desto mindre, hvad godserne og herregårdene Constantinsborg, Frijsenborg, Gyllingnæs, Schackenborg og Wedellsborg repræsenterer.
I omgivelser fulde af historie drives i dag en række virksomheder, der hver for sig tager vare på de bygnings- kultur- og naturværdier, som de 5 herregårde er så rige på, og som samtidig er førende inden for de respektive kerneområder.
De 5 Gaarde ejes af henholdsvis familien Holch Povlsen, Lensgreve Bendt Wedell og H.K.H. Prins Joachim, der alle er meget engagerede i virksomheden og driften af gårdene. Produktionen koncentrerer sig hovedsageligt om planteavl - herunder korn, raps, frø - kyllingeopdræt på Frijsenborgs gårde samt mælkeproduktion på Gyllingnæs.
Her bor vi