Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Pasta Chili Pastariget

Pasta Chili Pastariget

Hvem siger, at pasta kun er noget de kan lave i Italien. Chili Pasta er den rene danske pasta oplevelse med Bornholmsk durum, bornholmsk hvede og 20 % friske danske æg. Det giver en dejlig mættende pasta som smager sundt og skønt af chili. Det er piri-piri chili uden kerner, der er anvendt i pastaen og den smager rigtig godt af chili uden at være for stærk.
Prøv den med af de små pestoer med din ynglings smag.

Chili pasta smager af chili uden at overdøve eller lamme. En god pasta med næsten ubegrænsede muligheder. Vendes den i Chili Pasta Pesto, bliver den væsentlig stærkere eller skal den vendes i lidt god olie og lidt salt inden serveringen. Al pasta kan spises både varm og kold.

Pris: DKK 30,00 
Antal:

Pastariget


Pastariget


Pasta skal have bid og smag, og det drejer sig i høj grad om konsistens og gode råvarer.

Pastariget har tilsat endnu en ingrediens – naturlig smag. God pasta med friske danske økologiske æg, hjemmelavet bornholmsk durumhvede kun tilsat lækre krydderier giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Glæd dig bare med det samme!

Pasta med smag er ikke kun et slogan - det skal være en oplevelse at spise gourmet pasta fra PASTARIGET!

Vores pasta er proteinrig og sund, og den mætter dobbelt så godt som almindelig pasta. Beregn derfor kun 50-60 g pr. portion i forhold til almindelig pasta, hvor man skal spise 120-130 g, før man er mæt. Faktisk er næsten dobbelt så mange kalorier i et portion frisk pasta som i en portion af Pastarigets pasta.

Pastariget producerer ægte dansk pasta lavet af bornholmsk durum, 20 % friske danske økologiske æg og naturlige krydderier. Durumhveden dyrker vi på egne marker, hvilket er helt enestående, og kun muligt på grund af det milde klima på Bornholm.

Finn dyrker durumhveden og Susanne driver pastafabrikken. Sammen skaber vi et unikt dansk produkt med rødder i Italien.

 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent