Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Babygrød - Hr. & Fru Æble Christina Hansen Organics

Babygrød - Hr. & Fru Æble Christina Hansen Organics

En nostalgisk fuldkornsgrød med søde rosiner, syrlige æbler og et strejf af ægte kanel. Din baby vil elske den cremede konsistens og naturlige duft. Vi bruger, hvad der svarer til 1150 g frisk frugt, når vi laver 230 g Hr. & Fru Æble. Den nænsomme forarbejdning bevarer kostfibre, vitaminer og mineraler. Grøden er økologisk, glutenfri, mælkefri, usødet og helt uden tilsætningsstoffer.

Pris: DKK 65,00 
Antal:

Christina Hansen Organics


Christina Hansen Organics


Christina Hansen Organics er Danmarks mest innovative børnemadsvirksomhed. Den blev grundlagt i 2014 af Christina Bonde Hansen, som er mor til to børn, der fra fødslen var sensitive over for mælk og tilsætningsstoffer.

Hun besluttede at skabe en serie af rene og minimalt forarbejdede produkter med fokus på maksimal smag og næring.

Vores mission er enkel – at tilbyde babyer, småbørn og deres forældre autentiske, økologiske, gluten- og mælkefri fødevarer, der skaber grundlaget for et langt liv fyldt med glade og sunde spisevaner.

Vi lancerede Smily Rainbow i 2014, nu er vi vokset os større og i 2015 fik Smily Rainbow en storesøster – Woodland Wonders, som betyder, at vi nu tilbyder et omfattende udvalg af økologiske, gluten- og mælkefrie gourmet grødprodukter til børn i alderen 0-3 år.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent