Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Babygrød - Fortryllet Skov Christina Hansen Organics

Babygrød - Fortryllet Skov Christina Hansen Organics

Tag dit barn med på en eventyrlig rejse i den fortryllede skov, hvor syrligt søde brombær vokser side om side med milde blåbær og hibiscusblomster. Grøden har en dyb farve og en god struktur, som gør den velegnet til det lille barn, der allerede er tryg ved at spise grød og mos.
Grøden indeholder jordmandler, som har en nøddeagtig smag, men ingen af nødens allergener. De føjer naturlig sødme til grøden og er rige på kostfibre og umættede fedtsyrer.

Pris: DKK 65,00 
Antal:

Christina Hansen Organics


Christina Hansen Organics


Christina Hansen Organics er Danmarks mest innovative børnemadsvirksomhed. Den blev grundlagt i 2014 af Christina Bonde Hansen, som er mor til to børn, der fra fødslen var sensitive over for mælk og tilsætningsstoffer.

Hun besluttede at skabe en serie af rene og minimalt forarbejdede produkter med fokus på maksimal smag og næring.

Vores mission er enkel – at tilbyde babyer, småbørn og deres forældre autentiske, økologiske, gluten- og mælkefri fødevarer, der skaber grundlaget for et langt liv fyldt med glade og sunde spisevaner.

Vi lancerede Smily Rainbow i 2014, nu er vi vokset os større og i 2015 fik Smily Rainbow en storesøster – Woodland Wonders, som betyder, at vi nu tilbyder et omfattende udvalg af økologiske, gluten- og mælkefrie gourmet grødprodukter til børn i alderen 0-3 år.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent