Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Babygrød m/ Banan/Kakao Christina Hansen Organics

Babygrød m/ Banan/Kakao Christina Hansen Organics

Oplev regnskovens magi med denne eksotiske fuldkornsgrød, hvor vild kakao får modspil af sødmefuld banan og krydret kokos. Grøden smager af barndommens havregrynskugler og har en god struktur, som gør den velegnet til det lille barn, der allerede er tryg ved at spise grød og mos.
Cacao theobroma, det botaniske navn for kakao – betyder faktisk Gudernes føde. Kakao indeholder aminosyren tryptophan, som i kroppen omdannes til serotonin og dopamin, der fremmer følelsen af lykke og velvære.

Pris: DKK 65,00 
Antal:

Christina Hansen Organics


Christina Hansen Organics


Christina Hansen Organics er Danmarks mest innovative børnemadsvirksomhed. Den blev grundlagt i 2014 af Christina Bonde Hansen, som er mor til to børn, der fra fødslen var sensitive over for mælk og tilsætningsstoffer.

Hun besluttede at skabe en serie af rene og minimalt forarbejdede produkter med fokus på maksimal smag og næring.

Vores mission er enkel – at tilbyde babyer, småbørn og deres forældre autentiske, økologiske, gluten- og mælkefri fødevarer, der skaber grundlaget for et langt liv fyldt med glade og sunde spisevaner.

Vi lancerede Smily Rainbow i 2014, nu er vi vokset os større og i 2015 fik Smily Rainbow en storesøster – Woodland Wonders, som betyder, at vi nu tilbyder et omfattende udvalg af økologiske, gluten- og mælkefrie gourmet grødprodukter til børn i alderen 0-3 år.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent