Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Hampe Pesto Møllerup Gods

Hampe Pesto Møllerup Gods

Produceret med hampefrø.

Anvendelse:
Udsøgt pesto med hamp og friske
kryderurter. Kan bl.a. bruges som
tilbehør til kylling, pasta, tapas
eller som spread på brød.

Pris: DKK 25,00 
Antal:

Møllerup Gods

Møllerup Gods er et levende sted, hvor vi værner om naturen og kulturhistorien i respekt for generationer, der svandt, og generationer, der kommer. 

Vi er en meget lille del af en meget lang historie. Når vi lægger nyt tag på huset og planter egetræer i skoven, så er det en investering for vores børns børnebørn. 

På samme måde høster vi i dag frugterne af de frø, som fortidige generationer har sået. Det er et ansvar, vi forvalter med stor taknemmelighed og stolthed. 

Møllerup Gods betyder ikke kun noget for os. Vi byder derfor velkommen til flere forskellige aktiviteter, og vi glæder os over at kunne dele ånden her med så mange andre. 

Vi opfatter Møllerup Gods som en inkubator. Et sted, hvor initiativer spirer og virksomheder gror. Vi dyrker jorden og passer skoven, men Møllerup Gods er også vært for moderne virksomheder med produktion, oplevelsesindustri og meget andet. Derfor lever Møllerup Gods, og derfor har Møllerup Gods en fremtid.

Møllerup Gods ligger i udkanten af Nationalpark Mols Bjerge og har et kuperet og varieret landskab. Vi driver ca. 425 hektar (ha) jord, heraf ca. 100 ha. skov.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent