Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Tang Sennep m/Chili Nordisk Tang

Tang Sennep m/Chili Nordisk Tang

Gourmet-sennep med den dejlige smag af danske råvarer. Størstedelen af vores sennep er økologisk dyrket på øen Endelave, hvor den har fået masser af kærlighed og sol med på vejen. Vores sennep er tilsat tang, der virker som smagsforstærker og giver en god mundfølelse. Umami-smagen fra tangen bidrager med et helt spektrum af smagsnuancer. Senneppen er særdeles velegnet til grillmad, i salater, i dressinger eller oven på ostemaden.

Pris: DKK 50,00 
Antal:

Nordisk Tang

Tang er noget af det nye på fødevarescenen og ingen tvivl om, at det bliver et af fremtidens interessante fødevarer. Nordisk Tang aps blev etableret i foråret 2014 af Heine Max Olesen og Ulrik Trieb som begge har mere end 10 års erfaring i fiskebranchen. De indgik fra starten et samarbejde med Kattegatcentret, Havets Hus og Aarhus Universitet.

Tang eller makroalger, lever i havvand. Der findes mere end 300 forskellige arter i Danmark og 10.000 på verdensplan. Tang indeholder sunde kostfibre, gode fedtstoffer (især omega3-fedtsyrer), et højt indhold af protein, sporstoffer, antioxidanter og bioaktive stoffer. Man høster tang i april-maj og slutter sidst i august alt efter årets temperatur.

Tang indeholder 10-100 gange højere koncentrationer af vitaminer og mineraler end almindelig frugt og grønt, så der er sund fornuft i at spise de gode produkter. Nordisk tang høstes i havet omkring Danmark. Prøv fx en tangpesto, det smager van(d)vittig godt.
  
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent