Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Cha-Chaw Chu-Chum

Cha-Chaw Chu-ChumPris: DKK 35,00 
Antal:

Chu-Chum


Chu-Chum


ChuChum  -  Chilli med to l’er

Den første sovs, ChuChum, der senere gav navn til firmaet, blev allerede til i 1998 i et privat køkken og blev efterhånden en eftertragtet hos familie og venner.

Chillisovs der smager af noget og ikke bare er stærkt” blev et slags motto for ChuChum’s nu succesfulde sovse. Ikke nok med det – Vi syntes vores ChuChum var så god at der måtte være et ekstra l i Chilli.

ChuChum er udviklet fra den spæde start i vores private køkkener tilbage i 1998 fra improvisatorisk hygge til velinstuderet hobby. Med stigende efterspørgsel blev produktionen midlertidig mere og mere uhåndterbar. Dette resulterede i at der hele tiden måttes investeres i større og mere køkkenværktøj – men hvad gjorde det, humøret var stadig var højt og vennerne glade. Populariteten antog dog til sidst en størrelse, hvor det ikke længere var forsvarligt eller muligt, at producere og levere vores chilliprodukter fra vores køkkenbordsproduktion.

ChuChum ApS blev derfor grundlagt i 2007 med det alvorlige formål, at producere og markedsføre ”chillisovse”, hvor et bredere smagsindtryk, råvarerne og især brugbarheden af sovsene var sat i højsædet. Med en officiel registrering og fødevarekontrollens godkendelse kunne vi så gå i gang med at imødekomme den stigende efterspørgsel med en mere tilsvarende størrelse produktionen.
 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent