Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Stikkelsbær Ketchup/Grøn Landmad.dk

Stikkelsbær Ketchup/Grøn Landmad.dk

Din mormor ville ikke tvivle et sekund. Selvfølgelig skal der stikkelsbær i ketchuppen. De grønne af slagsen endda. Vi har fundet en opskrift fra 1940 – og af respekt for de gamle husmødre har vi fulgt den til punkt og prikke. Resultatet er en frugtrig nydelse med det obligatoriske strejf af kanel og nelliker. Brug den, som du ellers ville bruge ketchup – med bered dig på en overraskende aha-oplevelse.

Pris: DKK 40,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent