Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Hyben/Havtorn marmelade 275 ml. Landmad.dk

Hyben/Havtorn marmelade 275 ml. Landmad.dk

Marmelade af de hypermoderne Hyben og havtorn. Havtorn bliver af mange fejlagtigt opfattet som et bær. Men det er faktisk en nød! Det ændre dog ikke ved dens super høje indhold af C-vitamin og antioxidanter. Den bliver også kaldt nordens citrus eller nordens passionsfrugt pga. den syrlige smag.
Syrligheden fra havtorn og fedmen fra hyben spiller super godt sammen i denne marmelade. Så kombineret med deres gavnlige effekt på sundheden er det et super køb.

Pris: DKK 29,50 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent