Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Solbær/hyben Marmelade Sorring Bær

Solbær/hyben Marmelade Sorring Bær

Denne variant af den klassiske solbærmarmelade er også et af de ældste Sorring Bær produkter.
Produktet adskiller sig fra den traditionelle Solbærmarmelade ved at have en mildere solbærsmag, der understreges af hybens lækre smag.
Brug Solbær/hyben marmelade som et alternativ til den traditionelle solbær-marmelade. Den runde smag egner sig også rigtigt fint til f.eks. brie og brug i bagværk og kager.

Pris: DKK 35,00 
Antal:

Sorring Bær


Sorring Bær


Sorring Bær er en mindre, dansk marmeladeproducent med produktion i Sorring v. Silkeborg. Sorring Bær blev startet i 1989 af en gruppe lokale ildsjæle, men er i dag privatejet af Mette Nørgaard, der er bosat i Sorring. Formålet var at skabe aktivitet og arbejdspladser i byen, og i 1990 blev det første glas solbærmarmelade sendt på gaden.

I dag producerer vi en række forskellige marmelader, saft/sirup og chutney, og sætter en ære i af lave produkter af høj kvalitet – Omhyggeligt og helt fra bunden og med respekt for råvarernes gode smag. Det betyder blandt andet, at der ikke bruges koncentrater, men at frugtsaften til sirupperne er hjemmelavet eller nøje udvalgt hos andre producenter. F.eks. bruges æblemost fra Gårdbutikken Bakkely v. Viborg i Hyben/æble sirup og blomsterne til Økologisk mælkebøttesirup håndplukkes hos certificerede økologiske landbrug.

Mette, der selv har alle kasketterne på fra indkøb til produktion og salg, er uddannet levnedsmiddeltekniker og har i mere end 8 år arbejdet med frugtbaserede produkter. Derudover har en god håndfuld af Sorrings unge fritidsjob i pakkeriet.
 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent