Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Jordbær Sirup KroghSpecialitet

Jordbær Sirup KroghSpecialitet

Den skønneste sirup fra egen avl. Prøv den til is, pandekager, risalamande eller kage og du vil helt sikkert høre englene synge.

Pris: DKK 55,00 
Antal:

Krogh Specialitet


Krogh Specialitet


Krogh Specialitet er et familieforetagende beliggende i Sønderjylland tæt ved grænsen, drevet af ægteparret Dorthe og Kristian Krogh. Frugten til vores produkter dyrker vi på egne marker, ligeledes anvender vi æbler, solbær og ribs fra udvalgte lokale avlere i det sønderjyske område.

et er vores passion at fremelske den bedste kvalitet og smagsoplevelse i vores produkter. Derfor har det været en naturlig del af vores udvikling at eksperimentere med forskellige sorter af frugt. Jordbær er en af vores specialer, vi har i en årrække afprøvet mange sorter, valget er faldet på Thuchampion. Denne sort indfrier vores krav til smag og kvalitet, samtidig giver den en utrolig flot rød farve til vores saft.

Hermed går smagsoplevelse, kvalitet og udtryk op i en højere enhed. Vi har hermed taget hul på produktion og salg af konceptet Krogh Specialitet, som består af produkter af høj kvalitet med fokus på den rene og intense smag af frugt i hvert eneste produkt.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent