Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Hyldeblomst m/balsamico Sirup Sorring Bær

Hyldeblomst m/balsamico Sirup Sorring Bær

Hyldeblomstsirup med balsamico blev introduceret i oktober 2011 og er hurtig blevet populær.
Siruppen, der har den både den karakteriske parfumerede smag af hyldeblomst og mørk balsamicoeddike, er tiltænkt brug i madlavningen.
Brug den som den er til at marinere lidt fintskåret frisk frugt som et sundt mellemmåltid f.eks ovenpå lidt græsk yogurt.
Eller rør den op med en god olivenolie, salt og peber som en dressing til din yndlingssalat. Kun fantasien sætter grænser.
Der følger et inspirationshæfte med. 1 stk pr flaske er incl i prisen

Pris: DKK 59,00 
Antal:

Sorring Bær


Sorring Bær


Sorring Bær er en mindre, dansk marmeladeproducent med produktion i Sorring v. Silkeborg. Sorring Bær blev startet i 1989 af en gruppe lokale ildsjæle, men er i dag privatejet af Mette Nørgaard, der er bosat i Sorring. Formålet var at skabe aktivitet og arbejdspladser i byen, og i 1990 blev det første glas solbærmarmelade sendt på gaden.

I dag producerer vi en række forskellige marmelader, saft/sirup og chutney, og sætter en ære i af lave produkter af høj kvalitet – Omhyggeligt og helt fra bunden og med respekt for råvarernes gode smag. Det betyder blandt andet, at der ikke bruges koncentrater, men at frugtsaften til sirupperne er hjemmelavet eller nøje udvalgt hos andre producenter. F.eks. bruges æblemost fra Gårdbutikken Bakkely v. Viborg i Hyben/æble sirup og blomsterne til Økologisk mælkebøttesirup håndplukkes hos certificerede økologiske landbrug.

Mette, der selv har alle kasketterne på fra indkøb til produktion og salg, er uddannet levnedsmiddeltekniker og har i mere end 8 år arbejdet med frugtbaserede produkter. Derudover har en god håndfuld af Sorrings unge fritidsjob i pakkeriet.
 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent