Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Lime og myntebrus Ebeltoft Gårdbryggeri

Lime og myntebrus Ebeltoft Gårdbryggeri

Er du tørstig for sjov og har lyst til at drikke noget udover det sædvanlige, så er de håndlavede sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri sodavand af højeste klasse og et rigtigt godt alternativ til alle de kunstige drikke. Sodavand fremstillet af helt rene ra°varer, og ingen brug af koncentrater, tilsætningsstoffer, som normalt anvendes i sodavand. Sodavand som i gamle dage pa° sma° ølflasker, som smager og dufter helt unikt.
Lime og mynte er Gårdbryggens friske sodavand lavet på masser af lime og mynte, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd samt lidt kulsyre. Sådan som det altid har været.

Pris: DKK 29,00 
Antal:

Ebeltoft Gårdbryggeri

På gården produceres håndlavet øl, frugtig brus og lemonade efter helt simple og originale metoder. Smagen lader tankerne flyde hen på, at alt er godt, når man nyder de unikke og velsmagende, håndlavede frugtig brus eller den skønne lemonade.
 
Her bliver du ikke snydt, det smager af friske bær med lidt bobler tilsat vand fra byens brønd. Måske vil du hellere drikke et glas kompromisløst øl, der smager af malt og humle. Hvad du end vælger at slukke tørsten med, vil du ikke glemme den helt unikke smag.

 
Om sommeren er der servering på “møddingsbroen”, med masser af dejlig musik, øl, sodavand og alle er velkomne.
 
Ebeltoft Gårdbryggeri ligger på Djursland med udsigt til skov og strand. Her bor Peder og Helle, Peder er passioneret og arbejder i gårdens udbygninger, hvor han har bygget et fantastisk bryggeri, hvor han leger med malt og humle, gamle kornsorter og friske bær. Alt sammen gør han for at få den bedste smag og her bliver der ikke gået på kompromis.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent