Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Æblemost m/rødbede 75 cl Nybro Frugtplantage

Æblemost m/rødbede 75 cl Nybro Frugtplantage

Årstidens Most er 100% ren æblemost, håndplukket og udelukkende presset af 1. klasses æbler fra Nybros egen plantage. Mosten presses af årstidens æbler og skifter derfor smag og udtryk igennem hele sæsonen. Med 90% æble og 10% rødbede.

Pris: DKK 30,00 
Antal:

Nybro Frugtplantage

Nybro Plantage ligger omgivet af det smukkeste landskab, tæt på vandet. Den gode beliggenhed tæt på vandet giver minimal risiko for forårsfrost, hvilket betyder fantastiske forhold til frugtavl. Her dyrkes 21 æblesorter og 5 pæresorter.

Al most er 100% ren æblemost, håndplukket og udelukkende presset af 1. klasses æbler. Plantagen drives og ejes af Tina og Thomas Nybro.

Af æbler kan man fremtrylle den skønneste æblemost. Æblemost er æblesaft fra håndplukkede æbler, og der ikke er tilsat sukker. Det er altså det reneste 100%, du drikker og det smager hamrende godt. Mosten er  frisk og kraftig i smagen, med en anelse ”bid” i, præcis som spiste man et æble direkte fra træet.

Æblemosten koldpresses af årstidens æbler på gammel- dags manér - uden nogen form for tilsætning og skifter derfor karakter over sæsonen. Mosten pasteuriseres (opvarmes til 80 grader) for at opnå længere holdbarhed.
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent