Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Æblemost m/ Solbær - 75 cl Mariendal Mosteri

Æblemost m/ Solbær - 75 cl Mariendal Mosteri

Den skønneste æblemost, hvor du virkelig kan smage det helt særlige æble, der er brugt i lige netop hver enkelt most. Æblemost fremstilles ved presning af æblerne så saften presses ud og intet andet. Ingen tilsætning – heller ikke sukker. Det er ren nydelse.
Her tilsat sommerens lokale solbær.

Pris: DKK 59,00 
Antal:

Mariendal Mosteri

Mariendal ligger i Ålsrode by på Djursland nær Grenaa, i smuk natur omgivet af marker, tæt på skov og strand og drives med stor passion af Anette og Arnt.

De smukke omgivelser er grobund for æbleplantagen, som kombinerer økologi og miljøhensyn med et moderne familieliv.  Gården ligger perfekt til dyrkning af æbler med et nord mod syd skrående areal og tæt på havet, som gør at der sjældent kommer frost tidlig på foråret i blomstringen.
 

Traditioner holdes i hævd

I haven står nogle gamle æbletræer, som hvert år giver et stort udbytte. De giver æbler med et højt syreindhold og egner sig udmærket til kogning (mos) og most. På gården poder de selv kviste for videre produktion og opretholdelse af de meget gamle og hårdføre sorter.

Æblemost der smager af de gode oprindelige æblesorter, fx Cox Orange, Belle de Boskoop og Discovery fra æbleplantagens gamle æbletræer, så bliver det ikke meget bedre. Æblemosten kan nydes både til at slukke lækkertørsten, men også på middagsbordet i stedet for vin.   
 
Her bor vi

Andre produkter fra samme producent