Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Flødeboller 5 stk Konnerup & Co.

Flødeboller 5 stk Konnerup & Co.

Den lækreste flødebolle, man kan tænke sig. Flødebollen er lavet med rørsukker, for at give skummet den optimale smag og fylde. Skummet er håndsprøjtet på en mandelpraline bund, og overtrukket med Saint Dominque mørk chokolade på 70%. Denne chokolade giver en dejlig frisk letsyrlig smag til skummet.For at gøre smagsoplevelsen fuldendt er der drysset med hakkede og ristede kakaobønner.

Pris: DKK 59,00 
Antal:

Konnerup & Co

Med et hjerte, der banker for store smagsoplevelser, enkle råvarer og uovertruffen kvalitet, er Konnerup & Co. et chocolaterie ud over det sædvanlige.

Det var netop passionen, der drev konditor og chocolatier Henrik Konnerup, da han i 2003 grundlagde virksomheden, og det er den samme begejstring for chokolade, der den dag i dag sikrer, at hver enkelt stykke chokolade smager som en lille bid af himlen.

Kun de allerbedste råvarer slipper igennem nåleøjet hos Konnerup & Co., hvor kvalitet og friskhed er det altafgørende grundlag for det bedste resultat. Hos Konnerup & Co. banker hjertet lige så stærkt for klassiske chokoladedyder som for de mere eksperimenterende oplevelser, hvor alt fra fyrrenål til balsamico eller koriander kræser for smagsløgene.

Med rødder i det smukke Sydfyn Konnerup & Co. bor i en smukt restaureret kro i skønne omgivelser i Vester Aaby på Sydfyn. Her finder den daglige produktion sted, og i butikken kan man nyde den friske chokolade sammen med en kop kaffe. Og hvis du slår et smut forbi i sommermånederne, er der også helt vidunderlig frisklavet is.
 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent